Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روزنامه «دیلی میل»، فناوری جدید شرکت «استوری‌فایل» در لس‌آنجلس به «مارینا اسمیت» اجازه داد که در مجلس ختم خود صحبت کند. اسمیت که ماه ژوئن در سن ۸۷ سالگی دار فانی را وداع گفته بود، در مراسمی پس از کفن و دفنش به شکل یک هولوگرام ظاهر شد و ضمن ایراد سخنانی کوتاه درباره زندگی خود به سوالات اعضای خانواده و شرکت‌کنندگان در مراسم پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این متوفی در واقع مادر دکتر «استیفن اسمیت» مدیر اجرایی شرکت «استوری‌فایل» و یکی از اولین کسانی است که از این فناوری استفاده کرده است. 

دکتر اسمیت در این خصوص گفت: مادرم به سوالات خویشاوندان سوگوار جواب داد و نکته جالب اینکه او به سوالات با جزئیات و صداقت جدیدی پاسخ می داد. 

وی می افزاید: مردم زمانی که داده‌های خود را ضبط می‌کنند، احساس شجاعت بیشتری می‌کنند و سوگواران با یک نسخه جدید و حقیقی‌تر از عزیز از دست رفته آشنا می‌شوند.

بر اساس این گزارش، نحوه کار فناوری شرکت «استوری‌فایل» به این صورت است که با استفاده از ۲۰ دوربین هماهنگ شده (synchronised) در هنگام پاسخ به یک رشته از سوالات، یک نسخه دیجیتالی از فرد سوژه را تهیه می‌کند.

در مرحله بعد، کارشناسان فیلم تهیه شده را مورد پردازش و ویرایش قرار می‌دهند و از آن برای آموزش دادن به یک برنامه هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. این برنامه هوش مصنوعی قادر است، با زبان طبیعی به سوالات جواب بدهد.

محصول نهایی در نهایت روی پلتفرم استوری‌فایل بارگذاری می‌شود و به این ترتیب بعد از فوت آن فرد، امکان تعامل با او از طریق این پلتفرم وجود خواهد داشت و این فناوری احساس یک گفت‌وگوی واقعی و همزمان را به بازماندگان خواهد داد. خانم اسمیت در ماه ژانویه گذشته چند ماه قبل از مرگش چندین ساعت را در یک دوره زمانی دو روزه صرف پاسخ دادن به سوالاتی با استفاده از رایانه و دوربین «وب‌کم» کرد.

افراد داوطلب برای استفاده از این فناوری موضوعاتی را که به گمانشان برای بازماندگان جالب خواهد بود، انتخاب می‌کنند و سپس به ۷۵ سوال از بین ۲۵۰ هزار سوال بالقوه با ویدئوهای دو دقیقه‌ای پاسخ می‌دهند.

این برنامه همانند ویدئوهای جعلی (deepfake) حرف در دهان افراد سوژه نخواهد گذاشت اما اگر پاسخ سوال مطرح شده را نداشته باشد، هولوگرام فرد متوفی به شکلی فرد سوال کننده را ترغیب می‌کند تا سوال دیگری را مطرح کند. 

برچسب‌ها علوم رایانه هوش مصنوعی فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علوم رایانه هوش مصنوعی فناوری علوم رایانه هوش مصنوعی فناوری استوری فایل هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۶۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مدل جدید هوش مصنوعی که به طور داخلی از آن به عنوان MAI-۱ یاد می شود اخیرا تحت نظارت مصطفی سلیمان، یکی از بنیانگذاران دیپ مایند (زیر مجموعه گوگل) توسعه یافته است.

هدف دقیق از ابداع این مدل هوش مصنوعی هنوز مشخص نشده و به سطح عملکرد آن بستگی دارد. ممکن است مایکروسافت مدل جدید را به زودی و در کنفرانس توسعه دهندگان Build در ماه جاری میلادی معرفی کند.

از سوی دیگر این شرکت فناوری از اظهار درباره هوش مصنوعی جدید خودداری کرده است. طبق گزارش موجود MAI-۱ بسیار بزرگتر از نمونه های کوچک قبلی است که مایکروسافت آموزش داده و این بدان معنا است که گرانقیمت تر خواهد بود.

مایکروسافت ماه گذشته یک مدل هوش مصنوعی کوچکتر به نامPhi-۳ را راه اندازی کرد تا با گزینه های ارزان قیمت تر، مشتریان وسیع تری را جذب کند. این شرکت میلیارد ها دلار در اوپن ای آی سرمایه گذاری کرد و فناوری آن را در محصولات نرم افزراری خود به کار گرفت تا به این ترتیب به یکی از پیشروان هوش مصنوعی مولد تبدیل شود.

براساس گزارش موجود، این شرکت آمریکایی خوشه بزرگی از سرورهای مجهز به واحدهای پردازش گرافیکی را همراه مقدار زیادی داده پردازش کرده تا مدل را ارتقا دهد. MAI-۱ حدود ۵۰۰ میلیارد پارامتر دارد. حال آنکه چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی هزار میلیارد و Phi-۳ مینی ۳.۸ میلیارد پارامتر دارند.

کد خبر 6098956 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ماجرای پاسخ عجیب بیرانوند به یک سوال؛ وقتی خبرنگار از همه جا بی‌خبر بود!
  • قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • پاسخ مبهم ام باپه به سوال خبرنگاران در مورد آخرین بازی اروپایی او برای پاری سن ژرمن
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • ایلان ماسک کاربردی برای هوش مصنوعی در اسپیس ایکس نیافت!
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • هوش مصنوعی ناشناخته‌های کیهان را کشف می‌کند
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!